Onze loodgietersdiensten

Voor al uw verstoppingen en water problemen

Loodgieter Amstelveen staat dag en nacht voor u klaar bij storingen of defecten. Het komt elk huishouden wel eens voor dat er iets stuk gaat. U kunt denken aan een cv ketel die stuk gaat of er is een wc verstopt. Bent u woonachtig in Amstelveen en bent u opzoek naar een lokale loodgieter, dan is Loodgieter Amstelveen er voor u. Met ruim 40 jaar ervaring helpt Loodgieter Amstelveen u snel en voor de juiste prijs.

Bel ons nuContact

De expert bij verstoppingen

Zie hieronder de loodgietersdiensten van Loodgieter Amstelveen.

loodgietersdiensten Amstelveen

Ontstoppingen

Verstoppingen verhelpen is een kunst? Onze top ontstoppers helpen u graag van deze verstopping af. Voor grote verstoppingen werken wij samen met Ontstoppingsbedrijf Amstelveen.

onderhoud-aan-CV-ketel

CV ketel 

CV ketel reparatie, onderhoud of een nieuwe plaatsen. Problemen met uw CV ketel? Of toe aan een nieuwe? Wij hebben ruime ervaring met alle merken CV-ketels en geven deskudig advies. 

loodgietersdiensten Amstelveen

Airco installatie

Airconditioning wordt steeds popularider in Nederland. Wij installeren, repareren en doen onderhoud. Ook voor deskundig advies over alle types airconditioning. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Lekdetectie

Bij verstoppingen en lekkages waarvan niet zeker is waar ze vandaan komen kunnen onze loodgieters u helpen. 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.

Call Now Button