Airco installatie service

airco installeren in huizen en kantoren

Onze service

Airco installatie service

Op zoek naar de perfecte airco installatie service voor uw woonhuis of bedrijfspand in Amstelveen? Loodgieter Amstelveen is daarin hét adres voor advies, installatie, service en onderhoud van uw airco installatie. Wij zijn de beste in merken als Mitsubishi, Daikin en Panasonic airconditioning.

Aangenaam Klimaat

Bij zowel zakelijke als particuliere klanten zorgen wij al jarenlang voor een comfortabel en constant binnenklimaat. Of het nu om een kantoor, bedrijfsgebouw, praktijkruimte, supermarkt, restaurant, woonhuis of magazijn gaat. Voor iedere ruimte hebben wij de beste oplossing om een aangenaam en comfortabel klimaat te realiseren. Wij zorgen er voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid goed op elkaar zijn afgestemd.

Met airconditioning creëert u het beste klimaat

Onze systemen bouwen wij op een zo duurzaam mogelijke manier in. Naast koelen draait het bij airconditioning ook om verwarmen, ventileren, ontvochtigen en zuiveren van de lucht in de ruimte. Wij weten als geen ander hoe dit werkt en zijn dan ook nauw betrokken bij het installeren en onderhouden van uw airco om u zo het beste klimaat te garanderen.

Airconditioning op het werk

Eisen aan de werkomgeving worden steeds hoger en airconditioning is een onmiskenbaar instrument geworden. Van den Brink Koeltechniek heeft de passende oplossing. Vraag naar de mogelijkheden om te koelen in de zomer en te verwarmen in de winter.

Uw medewerkers voelen zich prettig bij een bepaalde temperatuur en vochtigheidsgraad en leveren daarbij de beste prestaties.

Airco voor thuis

Zorg ook thuis voor een aangenaam binnenklimaat. Heeft u al eens aan het installeren van een airco gedacht?

Een constante, gewenste temperatuur maakt het verblijf in een ruimte aangenaam. De mens staat warmte af door uitstoot van vocht. Als de omringende lucht verzadigd is, krijgen we het vaak benauwd. De lucht is te vochtig. De airconditioning ontvochtigt de lucht en zorgt voor het juiste vochtigheidsgehalte

Bent u op zoek naar een airco installatie?

Maak een afspraak en vertel ons uw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u om een passende airco installatie voor uw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 020 – 20 91 150 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

Onderhoud en storingsdienst

Bij een airco is het heel belangrijk regelmatig de luchtfilters te reinigen. Want er verzamelt zich veel stof in de omgeving van de airco. Zijn de filters niet gereinigd werkt de airconditioning minder goed, en kunnen mensen met allergieën last krijgen. En vergeet niet dat uw airco meer energie verbruikt. Zorg dus voor regelmatig onderhoud om zo het energieverbruik op peil te houden, en verleng de levensduur van uw airco.

Het juiste adres voor service, onderhoud en  24-uurs storingdienst

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Zeven dagen per week, het hele jaar door. Ook voor installaties die niet door Van den Brink Koeltechniek geleverd zijn kunt u voor controle, onderhoud en reparatie bij ons terecht.

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar. Ook als u (nog) geen klant ben van Loodgieter Amstelveen

 

Ask your questions

24/7Service

We are ready to serve you

24/7 Trusted Service

Onze service

AMSTELVEEN RIOOLSERVICE 24/7 EN 365 DAGEN PER JAAR

De afvoer in uw gootsteen wacht niet het meest geschikte moment af om verstopt te raken en ook een verstopping in uw wc heeft u lang niet altijd zelf in de hand. Vaak komt een verstopping dan ook precies op het moment dat u het niet verwacht had en op een tijdstip dat bijzonder ongunstig en onprettig is. Natuurlijk wilt u wel zo snel mogelijk van uw problemen af. Onze ontstoppingsdienst Amstelveen begrijpt dat en daarom staat onze Rioolservice 24/7 en 365 dagen per jaar voor u klaar. Dag en nacht, winter of zomer en of het nu door de week of in het weekend is, het maakt ons niet uit. Onze missie is om u zo gauw mogelijk van uw riool- en afvoerproblemen in Amstelveen af te helpen. Geef ons daarom snel een belletje en voor u het weet staat onze Loodgieter Amstelveen bij u op de stoep. Hij brengt gelijk alle apparatuur en materialen mee die hij nodig heeft voor het ontstoppen van uw toilet, gootsteen of riool.

IS UW RIOOL OF AFVOER VERSTOPT? LAAT HET SNEL, DOELTREFFEND EN PROFESSIONEEL VERHELPEN

Wanneer uw riool of afvoer verstopt is op uw werk of bij u thuis is dit praktisch gezien erg lastig. Het water loopt niet goed of helemaal niet meer weg of de wc wil niet goed doorspoelen, waardoor u niet goed van de faciliteiten gebruik kunt maken. Daarnaast is er echter nog een belangrijke factor die vaak erg vervelend is. Oud water dat niet goed kan doorlopen of water dat via het riool naar boven komt stinkt in de meeste gevallen behoorlijk. Soms is het zelfs zo erg dat mensen er onpasselijk van worden. Een dergelijke ondraaglijke en misselijkmakende stank kan snel worden verholpen door het inschakelen van ons professionele ontstoppingsbedrijf Amstelveen.

DE KOSTEN VAN EEN ONTSTOPPINGSDIENST IN AMSTELVEEN

Als u last heeft van een verstopte afvoer, verstopt riool of verstopt toilet in Amstelveen is dat natuurlijk al vervelend genoeg. We begrijpen dat u er zeker niet op zit te wachten om dan ook nog eens bakken met geld uit te moeten geven voor een goede ontstoppingsdienst. Om deze redenen werken we tegen zeer concurrerende tarieven: we zijn het scherpst geprijsde loodgietersbedrijf in Amstelveen en wijde omgeving. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor het laten ontstoppen van het probleempunt in uw huis of bedrijf. Natuurlijk kunt u wel altijd rekenen op de uitstekende kwaliteit van ons werk en onze professionele service. De kosten van onze ontstoppingsdienst in Amstelveen zijn per situatie verschillend. De uiteindelijke prijs wordt onder andere bepaald door de locatie van de verstopping, de benodigde apparatuur en materialen om de afvoer- en rioolproblemen op te sporen en te verhelpen, de huidige staat van de afvoer of het riool en de tijd die nodig is om de verstopping te verhelpen. Voor een goede inschatting van de totale kosten komt één van onze loodgieters graag bij u langs. Hij kan dan precies bekijken wat er moet gebeuren, inschatten hoeveel werk en tijd hiervoor nodig is en op grond hiervan een goede prijsindicatie geven.

24/7Service

Wij zijn er klaar voor u te helpen waar nodig

24/7 spoed service