Partners van loodgieter Amstelveen

Wij werken veel samen met bedrijven uit onze branche en glaszetters in andere regio’s. Hieronder vindt u een overzicht van onze partners.

PCHulpNederland

Computer reparatie nodig Amsterdam? PcHulpNederland is de specialist op dit gebied. Voor Macbook reparatie en iPhone reparatie kunt u hier ook terecht.

Ontstopppingsbedrijf

Opzoek naar een ontstoppingsbedrijf in de randstad, dan kunt u het beste terecht bij Ontstoppingsbedrijf Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen en Ontstoppingsbedrijf Haarlem

 

Glaszetter Amsterdam

Als glaszettersbedrijf in Amsterdam hebben wij wel eens te maken met extreem weer. Als het te druk word voor het verwerken van onverwachtse glasschades in Amsterdam of omstreken. Dan  schakelen wij Glaszetter Amsterdam in. Dit is onze direct partner voor met dezelfde bedrijfsvoering als dat wij hebben.  De Glasservice van Glaszetter Amsterdam staat binnen het uur bij u op de stoep bij spoedgevallen.


Elektricien Amsterdam

Elektricien Amsterdam is de elektromonteur van Amsterdam, voor het vervangen van groepenkasten. Verder kunt u ze inschakelen voor het aanleggen van elektra in Amsterdam. Ook onderdeel van Elektricien Utrecht en Elektricien Hilversum.


Nest Installeren

Nest Installeren is al jaren partner van ons, met een grote groep Nest installateurs in het bedrijven kunnen zij adequaat reageren bij Storingen of het installeren van uw Nest apparaten. Opzoek naar een Nest installateur? bekijk dan een de website van onze partner.


Slotenmaker Amsterdam – Spoedservice 24/7 bereikbaar

U staat voor een gesloten deur, omdat uw sleutel is afgebroken? Onze slotenmaker service is vakkundig en snel ter plaatse in Amsterdam en omstreken. Slotenmaker Amsterdam heeft een 24 uurs dienstverlening en daarom altijd bereikbaar! Ook in te zetten voor wanneer u uw gehele huis wilt voorzien van andere sloten.


Cv Ketel Onderhoud

Net als Glaszetter Amsterdam was cv ketel onderhoud Amstelveen eerst alleen actief in Amsterdam, door de juist prijs en kwaliteit te hanteren hebben zij ( net als glaszetter Amsterdam ) kunnen uitbreiden door groot Amsterdam. Loodgieter Amstelveen voor al uw oplossingen.


Glaszetter Rotterdam

Glaszetter Amsterdam heeft een nauwe samenwerking met glaszetter Rotterdam, waar het in het voetbal oorlog is tegen elkaar, hebben wij prima ervaringen met onze samenwerking met Glaszetter Rotterdam voor het vervangen van ramen.


Parket Schuur Specialist

Heeft u een vloer die opnieuw geschuurd moet worden en tevens in de olie of lak gezet moet worden, dan adviseren wij om in zee te gaan met Parket Schuren Amsterdam. Parket schuren in Amsterdam is een hele opgave, besteed dit uit aan de juiste parketteur voor het mooiste resultaat. Ook actief als Parket Schuren Utrecht, Parket schuren Haarlem, Parket schuren Bloemendaal, Parket schuren Hilversum en Parket schuren Almere. De plek voor houten vloer schuren.


Flevisteen

Heeft u nieuwe woning of bent u aan het zoek naar een perfect vloer dan is Flevisteen het vloeren bedrijf die u eens moet bezoeken. Met de grootste showroom van Nederland hebben zij een groot assortiment met keramisch parket, vloertegels, natuursteen en andere tegels voor uw woning. Met een professioneel team aan vloerleggers is dit bedrijf dat u een vloer levert voor het leven.


Plumber Amsterdam

Voor onze expats in Amsterdam zijn wij in contact gekomen met een engelstalige loodgieter die werkzaam is in geheel de Randstad. Plumber Amsterdam is de loodgieter van Amsterdam die een engelse achtergrond heeft. Nu gegroeid naar 10 loodgieters kunnen zij 24 per dag klaar staan voor u. Plumber Amsterdam 24/7 shift


Autoverhuur Amsterdam en Car rental Amsterdam van Amcar

Auto huren in Amsterdam dan komt u al snel uit bij Autoverhuur Amsterdam, Car rental Amsterdam of Amcar. Voordelig autoverhuur Amsterdam van personen auto’s, bestel en verhuiswagens.


WEBSITE LATEN MAKEN

Studio Webdigi is de maker van deze website. Samen met een team aan online specialisten weten zij keer op keer weer online successen te behalen. Wil je een goede website laten maken neem dan eens contact op met Studio Webdigi. Samenwerking met online marketing bureau Amsterdam Mannen Werk.

Personal Trainer IJburg

Motion3 is de sportschool voor Personal Training op IJburg. De vele personal trainers geven ook group workouts en kickboks lessen.

Mondkapjes kopen

Goedkope en gecertificeerde mondkapjes kopen. Geen woekerprijzen, volgende dag geleverd, wibwinkel keurmerk. Zowel in Nederland als mondkapjes kopen in Belgie.